top of page

Älä jää kahden asunnon loukkuun - meiltä saat sitovan ostotarjouksen

Asunnon vaihto voi olla monella tapaa stressaava kokemus eikä aikataulu ole siinä aivan pienimmässä roolissa. Monia mietityttää miten uuden asunnon ostamisen ja vanhan myymisen saisi satutettua kohdilleen ilman, että maksettavaksi jää kahden asunnon kulut tai välissä joutuu vielä etsimään väliaikaiskämppää ennen kuin uusi asunto löytyy.


Neliöt Rahaksi tarjoaa ongelmaan stressittömän ja joustavan ratkaisun, jolloin vanhan asunnon myymisestä ei tarvitse murehtia turhaan ja energiat voi keskittää uuden elämänvaiheen suunnitteluun. Kun myyt asuntosi meille, tarjoamme sinulle sitovan ostotarjouksen, jonka ehdot voidaan sopia joustavasti tilanteeseesi sopiviksi.

Sitovan ostotarjouksen hyödyt


Sitova ostotarjous vanhasta asunnostasi vapauttaa sinut keskittymään uuden asunnon etsimiseen. Voit olla turvallisin mielin, ettet jää kahden asunnon loukkuun, kun tiedät jo valmiiksi, että vanha asuntosi on menossa kaupaksi. Lisäksi tiedät jo etukäteen vanhan asuntosi kauppahinnan, joten voit laskea uuden asunnon ostoon käyttämäsi budjetin sen mukaan. Kun sitten sopiva asunto sattuu kohdalle, voit toimia nopeasti eikä sinun tarvitse jäädä odottamaan vanhan asunnon myyntiä enää tässä vaiheessa.Joustavat ehdot


Kun myyt asuntosi meille, voimme neuvotella kaupan ehdot joustavasti sinun elämäntilanteeseesi sopiviksi. Hyväksyt ostotarjouksen vasta, kun olet löytänyt uuden asunnon, joten tiedät, ettet ole jäämässä tyhjän päälle ja joudu etsimään tilapäiskämppiä kaiken muut muuttorumban lisäksi.


Lisäksi annamme sinulle jopa kuukauden ilmaista muuttoaikaa kaupan hyväksymisestä, joten voit suunnitella muuttosi joustavasti omaan aikatauluusi sopivaksi.Rahoitus on helppo järjestää


Asuntoa vaihtaessa kannattaa muuton ajoitus miettiä tarkkaan sillä parinkin kuukauden viive ja kahden asunnon kulujen maksaminen lainoineen, korkoineen, vastikkeineen ja muine juoksevine kuluineen voi tehdä suuren loven lompakkoon. Monesti myös pankkilainan saaminen voi olla kiinni vanhan asunnon myynnistä eikä ostotarjousta kohdalle osuvasta uudesta kodista voi tehdä ennen kuin vanhan asunnon myynti on hoidettu.


Saat myös mukavasti neuvotteluvaraa, kun sinulla on takataskussa sitova ostotarjous vanhasta asunnostasi. Tiedät tarkkaan paljon tulet asunnostasi saamaan ja voit etsiä uutta asuntoa kaikessa rauhassa tietäen, että rahoitus tulee järjestymään, kun sen aika on.


 

Jos siis haluat tehdä asunnon vaihtamisesta stressitöntä ja välttää turhia riskejä, ota Neliöt Rahaksi avuksesi. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää vaihtoehdoistasi ja saat tarjouksen asunnostasi vaikka heti tänään!


Comments


bottom of page