top of page

Kaksi tapaa myydä asunto kauttamme - palvelumme pähkinänkuoressa

Me tulemme apuusi kahdella tavalla, kun asunnon myynti on ajankohtaista. Ostamme itse asuntoja Helsingin alueelta sijoitustarkoituksessa sekä välitämme asuntoja eteenpäin sopiville ostajille. Lue alta miten kaksi erilaista palveluamme toimivat ja valitse itsellesi sopivin menetelmä. Näin asunnon myynti onnistuu kauttamme.

Neliöt Rahaksi


Ostamme asuntoja pääkaupunkiseudulta. Olemme kiinnostuneita kaiken kuntoisista ja kokoisista asunnoista, joten meille voi tarjota myös remonttikohteita, jotka voivat muuten mennä huonommin kaupaksi. Ostamme asunnot juuri siinä kunnossa kuin ne ovat, eli sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia kunnostustöitä asunnon myyntiä helpottamaan.


Kun myyt asunnon suoraan meille vältyt maksamasta välityspalkkioita, remonttikustannuksia tai ylimääräisiä asiakirjakuluja. Hoidamme kaiken asunnon myyntiin liittyvän paperityön ilman erillismaksua ja säästät rahaa ja aikaa myös, kun sinun ei tarvitse huolehtia asunnon stailauksesta, markkinoinnista tai näyttöjen järjestämisestä.


Palvelumme tähtää nopeaan kaupantekoon ja parhaimmillaan kaupat saadaan hierottua ja rahat tilille jo saman päivän aikana. Palvelumme joustaa sinun tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Joskus muuttuvat tilanteet tarkoittavat, että nopeat kaupat ovat paikallaan. Toisaalta kaupan ajankohta ja muuttopäivä voidaan sopia myös pidemmälle tulevaisuuteen, jos se käy tilanteeseesi paremmin.


Meiltä saat ostotarjouksen nopeasti: pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin jo tunnin sisällä tarjouksen pyytämisestä. Maksamme asunnoista reilun hinnan, joka toimii molemmille osapuolille. Saat koko kauppahinnan itsellesi sillä kaikki asiakirjat ja kaupantekoon liittyvät kulut kuuluvat palveluun. Lisäksi voitat nopeissa kaupoissa, kun sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä vastike- tai lainakuukausia oikeaa ostajaehdokasta odotellessa.Neliöt Välittää


Jos kauppoja ei kuitenkaan synny meidän kanssamme, tarjoamme myös nopeaa ja edullista kiinteistönvälityspalvelua. Meillä on pitkä kokemus pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoista ja löydämme laajojen verkostojemme ja paikallistuntemuksemme avulla asunnoille sopivat ostajat tehokkaasti.


Välityspalkkiomme alkavat vain 3000 eurosta ja sisältävät kaikki asunnon myynnistä koituvat kustannukset kuten valokuvauksen, asiakirjat, arvonlisäveron ja markkinoinnin. Voit tilata meiltä ilmaisen arviokäynnin, jolloin kuulet asiantuntevan laskelman asuntosi myyntitilanteesta. Sovimme heti ensimmäisen tapaamisen suoraan asunnollesi ja saat hinta-arvion ja arvioidun myyntiajan tietoosi saman tien.


Oma, asiantunteva kiinteistönvälittäjäsi palvelee sinua koko myyntiprosessin ajan arviokäynnistä aina kauppakirjojen allekirjoittamiseen asti. Hoidamme puolestasi myös asunnon valokuvauksen, esittelyt ja kaikki paperityöt ilman piilokustannuksia.


Meillä on käytössämme vuosien varrella parhaiksi havaitut markkinointikanavat laajimman mahdollisen kiinnostuksen herättämiseksi ja kaupanteon nopeuttamiseksi. Asunnon myyminen kauttamme on siis paitsi edullista myös nopeaa ja stressitöntä.


 

Valitsitpa kumman vain palveluistamme, onnistuu asunnon myyminen pääkaupunkiseudulla kauttamme nopeasti, reiluun markkinahintaan ja ilman ylimääräistä stressiä. Pyydä meiltä ostotarjous asunnostasi tai tilaa ilmainen arviokäynti kiinteistönvälittäjältä.

Commentaires


bottom of page