top of page

Miksi myydä asunto Neliöt Rahaksi -palvelun avulla?

Kerromme seuraavassa kirjoituksessa, miksi myydä asunto Neliöt Rahaksi -palvelun avulla. Ostamme asuntoja suoraan omistajalta. Saat meiltä reilun tarjouksen asunnon kunnosta riippumatta, täysin ilman välikäsiä. Kaupat syntyvät nopeimmillaan saman päivän aikana!
Oletko muuttamassa? Tarvitsetko nopean ja vaivattoman tavan myydä asunto avioerotilanteessa? Oletko kahden asunnon loukussa? Tai haluatko realisoida perinnön?

-

10 syytä, miksi myydä asunto Neliöt Rahaksi -palvelun avulla

  1. Vahva osaaminen ja ammattitaito

  2. Luotettavuus ja palvelun laatu

  3. Sama yhteyshenkilö koko palvelun ajan

  4. Selkeä sopimus

  5. Avoin ja reilu toiminta

  6. Nopeat kaupat

  7. Joustavuus asiakkaan tilanteen ja aikataulun huomioiden

  8. Helppous ja huolettomuus

  9. Ei yllättäviä menoja tai ylimääräisiä kuluja

  10. Ei välikäsiä

Vahva osaaminen ja ammattitaito

Olemme vuodesta 1992 alalla toiminut perheyritys, jonka taustalla on vuosikymmenien kokemus kiinteistöalalta. Toimimme nyt jo toisessa sukupolvessa ja tulevaisuudessa toivottavasti vielä monessa. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Hyvä asiakaspalaute on kantanut “hedelmää” asiakashankinnoissa. Kokemuksen myötä meille on muodostunut vahva osaaminen asuntokaupasta. Luotettavuus, palvelun laatu, ammattitaito ja tyytyväinen asiakas ovat meille tärkeitä. Meillä asioit saman yhteyshenkilön kanssa koko palvelun ajan.

Selkeä sopimus sekä avoin ja reilu toiminta

Meille voit myydä asuntosi selkeällä sopimuksella ja suoraan ilman välikäsiä tai välityspalkkioita. Teemme avointa kiinteistökauppaa. Jos saamme ostettua asunnon suoraan myyjältä ilman, että väliin pääsevät kiinteistönvälittäjät tai muut välikädet, molemmat osapuolet hyötyvät.

Neliöt Rahaksi -palvelussa tarjoamme reilun ja yksilöllisen hinnan juuri sinun asunnostasi. Pyrimme maksamaan asunnosta reilun markkinahinnan, joka on kannattava kaupan molemmille osapuolille. Neliöt Rahaksi -palvelussa me ostamme asunnon edullisesti ja myyjä saa enemmän euroja kuin myymällä asunnon kiinteistönvälittäjän kautta “normaalisti”. Käytännössä tässä mallissa suurin häviäjä on kiinteistönvälittäjä, jonka palveluksia ei käytetä. Asuntojen hinnat ovat kaikkien saatavilla verkossa, jolloin voit helposti verrata tarjoustamme muihin kauppoihin alueella tai kysyä välittäjän arvion.

Nopeat kaupat

Neliöt Rahaksi -palvelumallilla voittavat sekä asunnon ostaja että myyjä. Sen sijaan, että asunnon myyjä käy läpi pitkän prosessin kiinteistönvälittäjän kanssa ja kärsii epävarmuudesta ja esittelyjen riesasta, voi koko kauppa hoitua yhdellä tapaamisella. Myyntiaika lyhenee keskimääräisestä kolmen kuukauden odottelusta parhaimmillaan vuorokauteen. On monta sellaista elämäntilannetta, jossa nopeat kaupat asunnosta saattavat pelastaa paljon.

Yhteydenoton jälkeen olemme yhteydessä saman päivän aikana, sovimme tapaamisen myytävään asuntoon ja tarjouksen saat samalla kertaa. Tarjous ei sido mihinkään ja miettimisaikaa saa riittävästi. Kun olemme päässeet sopimukseen, niin sovimme seuraavaksi aikataulusta ja huomioimme myyjän tilanteen sekä toiveet. Kaupat syntyvät tarvittaessa nopeasti ja kauppasumma voi olla tililläsi jo saman päivän aikana.

Helppous ja huolettomuus sekä joustavuus

Asunnon myynti on vain yhden yhteydenoton päässä. Sinun ei tarvitse remontoida asuntoa, säätää välittäjien kanssa tai pitää esittelyitä. Hoidamme kaikki paperityöt puolestasi ja teemme kaupat myyjän pankissa.

Kaupat ja muuttopäivä voidaan sopia joustavasti. Halutessasi voit jäädä vaikka omaan asuntoosi vuokralle. Olemme sopineet kauppoja joskus usean kuukauden päähän, jolloin asunnolla on varma ostaja kun esimerkiksi muutto varmistuu.

Ei yllättäviä menoja tai kuluja

Asunnosta maksettava hinta on juuri se, mitä on sovittu. Ei pankin kuluja, ei välittäjien palkkioita, ei epämääräisiä huutokauppoja eikä myyjän maksettavia kuntotarkastuksia. Kiinteistönvälittäjän kanssa piilokulut saattavat nousta jopa tuhansiin euroihin.

Myyjälle ei kohdistu kuluja lainkaan, vaan Neliöt Rahaksi -palvelu maksaa kaikki asiakirjakulut, hoitaa kauppa-asiakirjat sekä ajanvaraukset pankkiin. Myyjän ei tarvitse muuta kuin saapua kaupantekoon.

-

Tässä hyviä syitä, miksi myydä asunto Neliöt Rahaksi -palvelun avulla. Ota meihin yhteyttä , niin keskustellaan juuri sinulle sopivista kaupoista.

Comments


bottom of page