top of page

Neliöt Rahaksi ostaa Helsingistä, Vantaalta ja Espoosta

Neliöt Rahaksi -palvelun avulla säästetään aikaa ja rahaa, varmistetaan nopea asuntokauppa kannattavasti ja myyjän tilanne sekä aikataulu huomioiden.Kuinka Neliöt Rahaksi -palvelu toimii?


Neliöt Rahaksi ostaa kerros-, rivi- ja paritalohuoneistoja Helsingistä, Vantaalta ja Espoosta sekä lähipaikkakunnista noin 50km säteellä.


Palvelumme käyttöönotto on tehty sujuvaksi ja helpoksi. Myydessäsi meille saat rahat heti, säästät lainoissa, vastikkeessa, etkä maksa välityspalkkiota. Myyjänä sinun ei tarvitse käydä läpi pitkää myyntiprosessia kiinteistönvälittäjän kanssa, vaan kauttamme koko kaupan voi hoitaa yhdellä tapaamisella. Perinteinen asunnon myyntiaika lyhenee keskimääräisestä kolmesta kuukaudesta jopa vuorokauteen.


Ensimmäisiä askeleita onnistuneisiin asuntokauppoihin kanssamme on soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyyntö verkkosivujemme kautta. Tutustumme myytävään kohteeseen, teemme siitä yksilöllisen tarjouksen, joka ei sido mihinkään ja miettimisaikaa saa riittävästi.


Kaupat voidaan sopia tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja voit saada kauppasumman tilillesi jopa saman päivän aikana. Kauppa ja muuttopäivä voidaan sopia sinun aikataulusi ja toiveesi huomioiden. Hoidamme kaiken tarvittavan dokumentaation kauppaan liittyen sinun puolestasi.Neliöt Rahaksi ostaa remonttikohteita ja tontteja


Etsimme kaiken kokoisia huoneistoja kunnosta riippumatta. Meille tarjotun asunnon ei tarvitse olla juuri remontoitu. Meille voit siis tarjota remontoitavia kohteita, joten tarjoa rohkeasti omaasi mikäli asunnon myynti on sinulle ajankohtainen.


Lähes 30 vuoden kokemuksella ja alan asiantuntemuksen myötä pystymme tekemään hyvin tarkan arvioinnin ja tarjouksen sinulle myytävästä kohteesta. Meille saa mielellään tarjota myös tontteja.


 

Ota kaikki ilo irti helpoista asuntokaupoista ja tarjoa meille minkä tahansa kokoisia tai kuntoisia huoneistoja pääkaupunkiseudulta!


Comments


bottom of page