top of page

Tilaa ilmainen arviokäynti - Neliöt Välittää LKV

Onko asunnon myyminen ajankohtaista ja haluaisit kuulla ammattilaisen arvion kiinteistöstäsi? Tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille!


Kiinteistönvälittäjämme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita alan asiantuntijoita, jotka arvioivat asuntosi 30 vuoden kokemuksella ja vahvan paikallistuntemuksen voimin.



Neliöt Välittää LKV auttaa sinua myymään asuntosi rautaisella ammattitaidolla ja laajoja verkostoja hyödyntäen


Etsimme asunnollesi sopivan ostajan ja huolehdimme, että se menee kaupaksi mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman hyvään hintaan ottaen huomioon yleisen markkinatilanteen ja asuntosi erityispiirteet. Meidän kauttamme asunnon myynti on nopeaa, stressitöntä ja kätevää. Hoidamme koko prosessin puolestasi alusta loppuun, reilulla välityspalkkiolla ja ilman piilokuluja.



Neliöt Välittää LKV tuntee asuntomarkkinat ja antaa tarkan arvion nopeasti ja helposti


LKV-koulutuksen suorittaneet välittäjämme tuntevat pääkaupunkiseudun asuntomarkkinat vuosikymmenien kokemuksella, joten saat asunnostasi aidosti asiantuntevan ja personoidun arvion. Kaupanteko on myös nopeaa, sillä saat vastauksen kyselyysi jo tunnin sisällä ja koko myyntiprosessi on hiottu huippuunsa sillä ajatuksella, että kaupat saadaan aikaan mahdollisimman nopeasti. Hinta-arvio rukataan kerralla sellaiseksi, että kysynnän ja tarjonnan lait kohtaavat ja asunto herättää nopeasti ostajakunnan mielenkiinnon. Näin säästät myös selvää rahaa, kun saat asunnostasi parhaan markkinoiden mukaisen hinnan etkä joudu maksamaan juoksevia kuluja kuukausien ajan oikeaa ostajaehdokasta odotellessa.



Ei tekoälyä vaan aitoa ammattitaitoa


Meiltä saat aidon ammattilaisen arvion juuri sinun asunnostasi. Emme käytä tekoälyä laskemaan keskimääräisiä kauppahintoja vaan saat kokemukseen perustuvan arvion, joka ottaa huomioon asuntosi erityispiirteet ja tarkan sijainnin.



Miten myyntiprosessi etenee


Asunnon myyminen Neliöt Välittää -palvelun kautta on helppoa. Kolmivaiheinen myyntiprosessi alkaa yhteydenotostasi ja etenee nopeassa tahdissa. Heti ensimmäiseksi sovimme tapaamisen asunnollesi ja teemme hinta-arvion asunnon kuntoon, sijaintiin ja erityispiirteisiin perustuen. Saat arvion asunnon sopivasta pyyntihinnasta ja odotettavissa olevasta myyntiajasta. Asunnon myynti onnistuu nopeasti laajoja verkostojamme, valmiina olevaa ostajarekisteriä sekä hyväksi havaittuja markkinointiväyliä hyödyntäen. Me hoidamme kaikki asunnon myyntiin ja markkinointiin liittyvät varaukset ja paperihommat ja viimeistelemme kaupat kanssasi.



1. Pyydä meidät kotikäynnille


Täytä yhteydenottolomakkeemme ja otamme sinuun yhteyttä viipymättä. Jo ensimmäinen tapaaminen sovitaan asunnollesi, jotta pääsemme tarkastamaan paikat ja aloittamaan myyntiprosessin saman tien.


2. Annamme hinta-arvion


Arvioimme asuntosi ja saat heti tietoosi hinta-arvion sekä arvioidun myyntiajan.



3. Esittelemme ostotarjoukset ja etenemme kaupantekoon

Kun tarjouksia alkaa sadella, esittelemme ne sinulle ja pääset hyväksymään mieluisimman. Hoidamme puolestasi kaikki kauppa-ajan varaukset sekä kauppaan liittyvät asiapaperit.

 

Tilaa ilmainen arviokäynti, niin kerromme lisää siitä miten voimme auttaa asuntosi myynnissä.

bottom of page