top of page

Uusi kiinteistönvälityspalvelu: Neliöt Välittää LKV

Neliöt rahaksi on lanseerannut uuden Neliöt välittää- kiinteistönvälityspalvelun. Välityspalvelumme jatkaa Neliöt rahaksi -konseptin tuttuja periaatteita, eli helppoa, nopeaa ja edullista asunnon myyntiä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Nyt kuitenkin paitsi ostamme asuntoja itse, voimme myös auttaa sinua löytämään oikean ostajan laajojen verkostojemme ja rautaisen ammattitaitomme avulla.

Kaksi tapaa myydä asunto: ostamme asuntosi tai autamme sen myynnissä


Kun haluat myydä asuntosi pääkaupunkiseudulla, olemme apunasi kahdella tavalla. Voit joko myydä asuntosi suoraan meille tai antaa asiantuntevan välittäjätiimimme auttaa sen myynnissä. Neliöt välittää -palvelumme etsii asunnollesi sopivan ostajan käyttäen hyödyksi välittäjiemme laajaa verkostoa ja paikallistuntemusta, pitäen huolta, että asunnon myynnissä kohtaavat oikea ostajaehdokas, hinta ja kaupan teon nopeus. Haluamme tehdä asunnon myynnistä mahdollisimman yksinkertaista ja stressitöntä sinulle ja tarjoamme siksi edullisen välityspalkkion ilman piilokuluja ja täyden palvelun paketin, joka kattaa koko myyntiprosessin alusta loppuun asti.

Luotettava, ammattimainen ja nopea palvelu


Koulutetut ja kokeneet välittäjämme tuntevat pääkaupunkiseudun asuntomarkkinat kuin omat taskunsa, joten asuntosi myynti on osaavissa käsissä. Meillä on vuosikymmenien kokemus pääkaupunkiseudulla tapahtuvasta asuntokaupasta ja LKV-koulutuksen käyneet kiinteistönvälittäjämme takaavat ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun. Myös kaupanteon nopeus on osa palvelulupaustamme ja pyrimme hoitamaan jokaisen vaiheen asuntosi myynnistä ilman viiveitä ja mahdollisimman vaivattomasti. Vastaamme yhteydenottoihin viipymättä ja palvelumme tähtää siihen, että asunnon hinta ja kysyntä kohtaavat heti alusta lähtien nopeuttaen näin kaupantekoa huomattavasti.


Miten myyntiprosessi etenee


Neliöt Välittää tekee asunnon myymisestä helppoa. Kolmivaiheinen myyntiprosessimme lähtee käyntiin heti ensimmäisestä yhteydenotostasi ja nopea palvelu on meille periaatteen asia. Jo ensimmäinen tapaaminen järjestetään asunnollasi, jotta pääsemme tutustumaan siihen saman tien ja saamme prosessin heti käyntiin. Teemme vierailun perusteella arvion asunnon osuvasta pyyntihinnasta ja odotettavissa olevasta myyntiajasta. Kun sopiva ostotarjous tulee kohdalle, hoidamme kaiken asunnon myyntiin liittyvän byrokratian ja viemme kaupat loppuun asti kanssasi.


Helppoa kuin 1, 2, 3


1. Pyydä meidät kotikäynnille


Täytä yhteydenottolomake kotisivuillamme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme tapaamisen asunnollesi mahdollisimman pian.


2.Annamme hinta-arvion asunnostasi


Arvioimme asuntosi ja annamme sinulle saman tien arvion hinnasta sekä odotetusta myyntiajasta.


3. Ostotarjoukset ja kaupanteko


Me esittelemme sinulle saamamme ostotarjoukset ja hyväksyt sinulle mieluisimman. Me hommaamme kaikki tarvittavat asiapaperit ja viimeistelemme kaupat.Mitä palkkioon sisältyy


Neliöt välittää -palvelun kautta myyt asuntosi kätevästi ja ilman piilokustannuksia. Edullinen välityspalkkio sisältää arvonlisäveron, kaikki asiakirjakulut, kohteen valokuvauksen ja kattavan markkinoinnin hyväksi havaituilla kanavilla.


1. Arvonlisävero


Asunnon välityspalkkiosta maksetaan myös alv:tä, joka on tällä hetkellä noin 24%. Meidän välityspalkkiomme kattaa kuitenkin myös arvonlisäveron, joten sitä ei tarvitse erikseen laskeskella eikä maksaa sovitun hinnan päälle.


2. Asiakirjakulut


Asuntokauppaan liittyy monenlaista paperihommaa ja erilaisten selvityksien ja lomakkeiden kokoaminen, täyttäminen ja palauttaminen voi käydä työlääksi, aikaa vieväksi sekä kalliiksi. Neliöt välittää hoitaa kuitenkin tämän kaiken puolestasi kätevästi ja ilman erillismaksua.


4. Valokuvaus


Jotta asunto herättäisi oikeanlaista kiinnostusta ostajakunnassa, on asuntoilmoituksella suuri merkitys. Edustavat valokuvat ovat ensisijaisen tärkeitä, jotta saamme esiteltyä kohteen parhaat puolet ja potentiaalisten ostajaehdokkaiden mielenkiinnon heräämään. Valokuvien ottaminen kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi ja ammattilaisella on tietysti myös arvonsa mukainen palkka. Neliöt välittää järjestää kuitenkin myös valokuvauksen puolestasi, joten tästäkään ei koidu ylimääräisiä kuluja.


5. Markkinointi


Jotta tavoitamme oikean asiakaskunnan on asuntoa tietenkin markkinoitava oikein. Meillä on käytössämme kaikki tärkeimmät markkinointikanavat ja olemme hioneet niistä toimivan kokonaisuuden vuosien kokemuksella, jotta asuntosi menisi mahdollisimman nopeasti kaupaksi, ja tietysti mahdollisimman hyvää hintaan.


Hinnoittelumallimme on selkeä ja läpinäkyvä, joten yllätyksiä ei tule eteen. Välityspalkkiot alkavat vain 3000 eurosta ja määräytyvät asunnon koon mukaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.Ota yhteyttä


Jos siis haluat myydä asuntosi nopeasti, helposti ja ilman yllättäviä piilokuluja, ota yhteyttä meihin ja sovi ensimmäinen tapaaminen. Me hoidamme kaikki asunnon myyntiin liittyvät järjestelyt, kuten valokuvauksen, markkinoinnin ja sopivien ostajaehdokkaiden kontaktoinnin puolestasi sekä hankimme tarvittavat asiakirjat ja lailliset dokumentit ilman erillismaksua. Säästät aikaa ja vaivaa, kun annat asunnon myynnin ammattilaisten hoidettavaksi. Myös rahaa säästyy selkeän ja edullisen hinnoittelumme ja nopeiden myyntiaikojemme johdosta. Ota yhteyttä jo tänään ja polkaise myyntiprosessi käyntiin saman tien.

Comments


bottom of page