top of page

Nopeat asuntokaupat ilman julkista asuntomyyntiä

Olisitko halukas myymään asuntosi, mutta se vaatii sitoutuista ja viitseliäisyyttä, kun joudut pitämään kotisi edustuskunnossa kokoajan ja ties kuinka pitkän aikaa? Me ymmärrämme hyvin, jos et halua antaa asuntoasi julkiseen myyntiin. Neliöt Rahaksi -palvelun avulla tätä kaikkea ei tarvitse käydä läpi. Voit myydä asuntosi suoraan meille!

Olemme kiinnostuneita kaiken kuntoisista ja kokoisista asunnoista, joten meille voi tarjota myös remonttikohteita, jotka voivat muuten mennä huonommin kaupaksi. Ostamme asunnot juuri siinä kunnossa kuin ne ovat, eli sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia kunnostustöitä asunnon myyntiä helpottamaan.


Kun myyt asunnon suoraan meille vältyt maksamasta välityspalkkioita, remonttikustannuksia tai ylimääräisiä asiakirjakuluja. Hoidamme kaiken asunnon myyntiin liittyvän paperityön ilman erillismaksua ja säästät rahaa ja aikaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia asunnon stailauksesta, markkinoinnista tai näyttöjen järjestämisestä.


Palvelumme tähtää nopeaan kaupantekoon ja parhaimmillaan kaupat saadaan hierottua jo samana päivän aikana. Palvelumme joustaa sinun tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Joskus muuttuvat tilanteet tarkoittavat, että nopeat kaupat ovat paikallaan. Toisaalta kaupan ajankohta ja muuttopäivä voidaan sopia myös pidemmälle tulevaisuuteen, jos se käy tilanteeseesi paremmin. 

Meiltä saat ostotarjouksen nopeasti: pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin jo tunnin sisällä tarjouksen pyytämisestä. Maksamme asunnoista reilun hinnan, joka toimii molemmille osapuolille. Saat koko kauppahinnan itsellesi sillä kaikki asiakirjat ja kaupantekoon liittyvät kulut kuuluvat palveluun. Lisäksi voitat nopeissa kaupoissa, kun sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä vastike- tai lainakuukausia oikeaa ostajaehdokasta odotellessa.


Comentários


bottom of page