top of page

Vuokraamme Karhunpesän tunnelmallista mökkiä Lopella

Haluatko vetäytyä luonnon rauhaan ja nauttia pimenevien syysiltojen kauniista tunnelmasta mökin terassilla? Vuokraamme vuonna 2010 valmistunutta Karhunpesän mökkiämme Lopen Vojakkalassa ympäri vuoden!



Kanta-Hämeen kunnassa Lopella sijaitsee noin 80m² kokoinen, idyllinen ja loistavasti varusteltu mökki, jossa majoittuu jopa kahdeksan hengen seurue. Mökissä on kaksi parisänkyä ja vuodesohva sekä vierasmajasta löytyy kahden hengen vuodesohva. Ilmalämpöpumppu takaa ihanteellisen lämpötilan ympäri vuorokauden, jolloin liian kuumat tai kylmät yöt eivät taatusti ole vaivaksi.


Toimivassa ja kompaktissa keittiössä voi valmistaa ruuat suuremmallekin seurueelle ja pihassa on käytössä ulkogrilli. Mökin suloisessa olohuoneessa on mahdollisuus nauttia takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta samalla, kun katselee lempisarjoja televisiosta Netflixin kautta. Varusteluun kuuluu myös nettiyhteys. Mäntykankaalla sijaitsevan mökin isosta pihapiiristä löytyy vierasmajan lisäksi tulisija, suuri puulämmitteinen pihasauna ja ulkovarasto/puuliiteri. Kotamainen sauna tarjoaa lempeät löylyt ja mielenrauhan luonnon helmassa. Rentoutumista ja hemmottelua kaipaaville löytyy myös viiden hengen ulkoporeallas.



Loppi on matkailijan unelma


Loppi tarjoaa matkailijalle ja lomailijalle laajoja ulkoilureittejä, joissa voi monipuolisesti patikoida, meloa ja pyöräillä. Reittien lisäksi löydät 300 järveä ja lampea. Kunnassa löytyy vertaansa vaille olevia vierailukohteita, kuten Räyskälän harrasteilmailukeskus, historiallinen Marskin Maja sekä yksi Suomen pisimmistä enduroradoista.


Tutustu tästä Karhunpesän mökkiimme, ota yhteyttä tai varaa mökkiloma suoraan netistä! Myös lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita!



bottom of page