top of page

Asuntohaku: Ostamme asuntoja Helsingistä

Neliöt Rahaksi ostaa jatkuvasti asuntoja Helsingin alueelta. Meille voit tarjota kaiken kokoisia ja kuntoisia asuntoja ja vastaamme yhteydenottoosi jo tunnin sisällä. Kaupat sovitaan sinun aikataulujesi ja elämäntilanteesi mukaan, mutta parhaimmillaan ne syntyvät hyvinkin nopeasti ja voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.
Me arvioimme asunnot yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja Helsingin asuntomarkkinat tuntien. Palvelumme on nopea, emmekä käytä tekoälyä ja laskureita, vaan saat arvion juuri sinun asunnostasi kiinteistönvälityksen ammattilaiselta.


Maksamme asunnoista reilun markkinahinnan ja säästät rahaa mahdollisissa remonteissa, kiinteistönvälittäjän kustannuksissa ja vastikkeissa nopean kaupanteon vuoksi. Maksamme asunnosta juuri sen hinnan mistä on sovittu: et joudu maksamaan asiakirjoista etkä pulittamaan ylimääräisiä pankin maksuja tai muitakaan piilokuluja.Miten Neliöt Rahaksi toimii?


Kaikki alkaa yhteydenotostasi. Pyydä tarjous nettilomakkeemme kautta ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, usein jopa alle tunnissa. Arvioimme asuntosi ja teemme tarjouksen saman tien. Emme käytä tekoälyä tai laskureita vaan saat ammattilaisen tekemän arvion juuri sinulla myynnissä olevasta kohteesta. Kauppahintamme ovat reiluja ja voit helposti verrata niitä asuinalueen muuhun hintatasoon.


Ostamme asunnot siinä kunnossa kuin ne ovat. Sinun ei siis tarvitse alkaa remontoimaan tai stailaamaan asuntoasi tai laatia netti-ilmoituksia vaan meille voit myydä huonokuntoisemmankin asunnon ilman ylimääräistä häslinkiä ja rahanmenoa.


Maksamme asunnosta juuri sovitun summan. Et joudu maksamaan välittäjän palkkioita tai asiakirjakustannuksia, vaan me hoidamme kaikki kaupasta koituvat kulut ja hommaamme tarvittavat dokumentit samaan hintaan.


Vältyt myös asunnon juoksevilta kuluilta, kun myyt asunnon suoraan pääomasijoitusyhtiölle ja näin lyhennät myyntiaikaa keskimäärin kolmella kuukaudella verrattuna tavanomaiseen kiinteistönvälittäjän kautta järjestettyyn asuntokauppaan. Katso laskelma asunnon myyntiin liittyvistä kuluista täältä.Miksi valita Neliöt Rahaksi?


Myymällä asuntosi suoraan meille voit tienata jopa enemmän kuin perinteisillä asuntomarkkinoilla. Me ostamme asuntoja niin sijoituskäyttöön kuin remontoitaviksi, vuokrattaviksi ja myytäviksi.


Voimme sopia kaupan ehdot joustavasti tilanteesi mukaan. Jos haluat päästä asunnosta eroon nopeasti, ovat rahat parhaassa tapauksessa tililläsi jo samana päivänä. Toisaalta jos tilanteesi elää, voidaan kauppa-aika sopia pidemmälle. Tarvittaessa voit vaikka jäädä itse vuokralle vanhaan asuntoosi.


Maksamme asunnoista reilun, markkina-arvoa vastaavan hinnan ja säästät jopa tuhansia euroja erinäisissä piilokustannuksissa, kun myyt asuntosi meille. Lue lisää siitä miten Neliöt Rahaksi -palvelu voi auttaa sinua tienaamaan asuntokaupoilla enemmän täältä.Asunnon myyminen suoraan meille on:


  • Kannattavaa

  • Riskitöntä

  • Nopeaa - Ei välikäsiä!

  • Kustannustehokasta


Onko asunnon myyminen sinulle ajankohtaista juuri nyt? Ota yhteyttä joko soittamalla tai täyttämällä tarjouspyyntölomake ja kuulet tarjouksemme jo tänään!

Комментарии


bottom of page